Stvarni izgled proizvoda može da odstupa od prikaza na fotografiji. Urban Garden ne daje garanciju na biljke.

Sijalica HPS 250W

Sijalica HPS 250W

1.430,00 RSD

Na zalihama

1.430,00 RSD

Dostupnost: Na zalihama Šifra proizvoda: 3577 Kategorija:
  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Ukoliko tražite solidnu i efikasnu sijalicu za gajenje biljaka po najnižoj ceni, na pravom ste mestu. Glavni razlog niske cene je u tome što sijalice nisu brendirane i stižu direktno iz fabrike a iste se brendiraju i prodaju po Evropi po znatno višoj ceni nakon što prođu određene testove kvaliteta. S obzirom na to da se i ove HPS Sijalice iz godine u godine unapređuju, tako da ne zaostaju za konkurencijom, može se reći da imaju jako dobar odnos cene i kvaliteta.

U situaciji kada je neophodno hitno zamenti sijalice u kompletnoj bašti a trenutno niste u mogućnosti da priuštite neke od vaših omiljenih brendiranih sijalica, odabir ovih sijalica predtavlja ubedljivo najpovoljnije rešenje, pogotovu s ako ostvarite popust na količinu.

Način primene

1: Za sijalicu od 250W potrebno je imati predspojni uredjaj (balast/prigušnica) koji napaja HPS sijalice od 250W. Ne bi trebalo povezivati na predspojne uređaje manje ili veće snage.

2: HPS 250W efektivno pokrivaju površinu od 0,4m2 bez dodatnog osvetljenja.

3: HPS sijalice imaju grlo E40 (veće od standardnog) i uglavnom se stavljaju na reflektore.

Korisni saveti

1: Biljkama u vegetaciji (period rasta/listanja) nije uopšte potrebno mnogo svetla, čak četiri puta manje nego u cvetanju!

2: HPS sijalice imaju životni vek od oko 24000 sati! Jedna godina je 8760 sati. To znači da vaša sijalica može u proseku da traje oko 3 godine, ako radi 24 sata dnevno. Ali, hortokulturisti preporučuju da se sijalice menjaju na do 18 meseci, kako bi se osigurali najpogodniji uslovi vašim biljkama. Nakon određenog vremena ova sijalica će početi da emituje manje svetla i zato je preporučljivo zameniti je.

Specifikacije

Snaga Sijalice: 250W
Količina Lumena: 32000
Boja Svetla: 2100K

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg