Gardena kolica za skupljanje trave

Stvarni izgled proizvoda može da odstupa od prikaza na fotografiji. Urban Garden ne daje garanciju na biljke.

Gardena kolica za skupljanje trave

Gardena kolica za skupljanje trave

24.820,00 RSD

Na zalihama

24.820,00 RSD

Dostupnost: Na zalihama Šifra proizvoda: GA03565-20 Kategorija:
  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Jesen nije vreme samo za jarke boje lišća, već i za sakupljanje otpalog lišća. Vaš travnjak mora biti bez lišća da biste došli do vazduha, a uklanjanje lišća može biti zamorno. Uz jedinstveni sakupljač lišća i travnjaka kompanije GARDENA, ovaj posao postaje nešto što se može učiniti brzo, tiho i udobno. I bez saginjanja! Ugodno bez napora. Sve listove na zemlji možete pouzdano sakupljati zahvaljujući sofisticiranom sistemu četkica – gotovo bez ikakvog šuma, jer sve pokrećete rukom bez potrebe za motorom. Na taj način štedite energiju i donosite svesnu odluku u korist održivosti. Sakupljač lišća i travnjaka takođe je pogodan za sakupljanje otkošenih trava i kresanje materijala. Jednostavnim podešavanjem visine za prilagođavanje zemljištu sve se može sakupiti s lakoćom. Rad u vašoj bašti je zaista zabavan! Ergonomski oblikovana drška olakšava i guranje vašeg sakupljača lišća i travnjaka.

Kada se sabirna korpa napuni, samo je odvojite za pražnjenje, a zatim je ponovo postavite. Kada posao završi, sakupljač lišća i travnjaka može se čuvati na uštedu prostora.

Uputstvo za upotrebu: Sakupljač lišća i trave GARDENA radi poput mehaničkih grablja i stoga je ekološki prihvatljiv. Rotacione četke pokreću točkovi. Ne sakupljaju se čvrsti predmeti poput žira, kestena, voća itd. Sakupljač lišća i trave samo je delimično pogodan za lišće sa stabljikama i velikim listovima (npr. Kesten), jer se oni mogu uhvatiti u četke. Kada sakupljate lišće na asfaltiranim stazama ili asfaltu, možda će biti potrebno više puta preći preko tog područja.

Dodatne informacije

Težina 5 kg