Načini plaćanja

Plaćanje u internet prodavnici

Platnim karticama

Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbenice na stranici bezbednog plaćanja izvršite plaćanje VISA, MASTER ili MAESTRO karticom. Svi detalji u vezi plaćanja biće vam automatski poslati na email nakon izvršenja plaćanja.

Uplatnicom na šalteru banke ili pošte (Virman)

Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbenice na šalteru banke ili pošte izvršite uplatu iznosa sa narudžbenice na naš račun. Svi detalji kako da popunite uplatnicu biće vam automatski poslati na email nakon što potvrdite narudžbenicu.

E-bankingom

Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon što potvrdite svoju narudžbenicu, putem svog e-banking naloga izvršite plaćanje iznosa sa narudžbenice. Svi detalji u vezi plaćanja biće vam automatski poslati na email po vašoj potvrdi narudžbenice.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

Plaćanje preko računa firme

Ukoliko želite da vašu porudžbinu platite preko računa firme, izaberite način plaćanja Virman i u napomeni (beleška) napišite naziv firme i PIB.

Predračun za plaćanje za naručene artikle ćemo poslati na e-mail adresu koju ste ostavili u porudženici. Original račune šaljemo sa poručenim artiklima.

Gotovinski račun

Ukoliko želite da vam pošaljemo gotovinski račun za firmu, potrebno je da to i naznačite u napomeni (beleška) i da ostavite naziv firme kao i PIB.