O nama


Od cveća do drveća

O nama

Urban Garden je novi vrtni centar za opremanje vaše baste i doma. Na jednom mestu čekaju vas dekorativno drveće, cveće, egozoticne biljke, prihrana I zaštita bilja, alati i dekorativne saksije svakog dana po povoljnim cenama. Vrtni centar Urban Garden je preduzeće osnovano 2015. godine sa sedištem u Beogradu. Specijalizovani smo za prodaju drveća i dekorativnih sadnica svih dimenzija iz stranih rasadnika i domaće proizvodnje. Asortiman obuhvata sadnice vrhunskog kvaliteta sa busenom ili u saksijama. Osnovna odlika Urban Gardena je širina asortimana koji se sastoji od drveća, egzotičnih biljaka, cveća,žbunja, puzavica, žive orgade, dekoracije i predmeta za sređivanje i održavanje bašte. Osim širine asortimana, Urban Garden odlikuje i odlična kombinacija svežih i modernih biljaka visokog kvaliteta po povoljnim cenama. Celokupni asortiman koji se može naći u ponudi Urban Gardena prolazi stroga testiranja kvaliteta. Kvalitet i vitalnost biljaka čine osnovu na kojoj se gradi dugoročan odnos s kupcima.

Celokupni asortiman koji se može naći u ponudi Urban Gardena prolazi stroga testiranja kvaliteta. Kvalitet i vitalnost biljaka čine osnovu na kojoj se gradi dugoročan odnos s kupcima. Urban Garden je drustveno odgovorna kompanija koja vodi računa o zdravlju i bezbednosti zaposlenih, investira u obrazovanje i usavršavanje svojih radnika, štiti životnu sredinu i rado učestvuje u humanitarnim akcijama.

Stručni radnici

Posebno se ponosimo činjenicom da su zaposleni u Urban Gardenu obrazovani i visokostručni u oblasti pejzažne arhitekture I hortikulture. Oni kupcu pružaju sve stručne i praktične informacije o našim proizvodima. U Urban Gardenu možete dogovoriti projektovanje, izvodjenje i održavanje zelenih površina. Naše kolege smatraju veoma važnim da pruže korisne informacije o pravilnom izboru biljaka, o nezi, prihrani i održavanju biljaka bez obzira da li ste naš kupac ili ne.

Mi smo tu da oživimo
vaš dom ili poslovni prostor

Dostava na vašu adresu

Uskoro!

Besplatni saveti

Mi smo tu da Vam pomognemo ukoliko imate neku nedomicu o odabiru prave biljke za Vas ili kako se ona održava.

Nemojte se ustručavati da nas pitate!

Urban Garden club

Postanite član Urban Garden Kluba!
Svaki mesec novi izbor proizvoda po posebnim cenama!
Budite prvi koji će saznati za akcije, promocije i nagradne igre.