Način isporuke

Dostava se naplaćuje posebno.

Budući da cena dostave nije uključena u cenu proizvoda bitno je da kod kupovine naglasite da želite tu uslugu i ona će biti aktivirana.

Biljke i artikle veličine do 2m šaljemo brzom poštom

Sva poručena roba biće dostavljena na adresu kupca u roku od najviše 3 radna dana. U slučaju da kupac živi u stambenoj zgradi kurir je obavezan da robu dostavi do ulaza u zgradu, dok kupac mora organizovati dalji prenos pošiljke do svog stana.

Kurirska služba će najviše dva puta pokušati da izvrši dostavu. Ukoliko ne pronađe kupca na navedenoj adresi i ne uspe da s njim stupi u kontakt putem navedenog broja telefona, porudžbina će biti poništena. Ako je u pitanju porudždbina koja je plaćena online (karticom banke), kupcu će biti vraćen novac.

Pre predaje poručene robe kurirskoj službi, naši zaposleni detaljno će je proveriti i osigurati da na njoj nema vidljivih oštećenja. Roba će biti pakovana na način koji sprečava njeno oštećenje u prevozu. Prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna oštećenja uloži prigovor licu koje vrši isporuku. Naknadne reklamacije ne mogu biti uvažene.

Usluga se obračunava po cenovniku u zavisnosti od količine i gabarita kupljenih proizvoda kao i uslova na terenu.

Prilikom isporuke robe potrebno je da platite samo iznos narudžbenice koju ste dobili na email ako ste prilikom kupovine odabrali “plaćanje pouzećem”.

Ukoliko je kojim slučajem naplaćen drugačiji iznos predlažemo da nas kontaktirate putem emaila office@urbangarden.rs ili na telefon iz narudžbenice.

Priprema naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja odmah ako je plaćanje pouzećem i platnim karticama, ukoliko je virmansko po evidentiranju vaše uplate.

Ukoliko ste naručili robu i plaćate pouzećem potrebno je da izvršite plaćanje kuriru prilikom preuzimanja pošiljke, odnosno ako ste plaćanje izvršili virmanski i platnim karticama potrebno je samo da preuzmete paket.