Način isporuke

Isporuku proizvoda poručenih na sajtu urbangarden.rs vrši kurirska služba BEX express na teritoriji Republike Srbije. Napomena: Dostava na teritoriju Kosova nije moguća.

Ukoliko želite da artike preuzmete u vrtnom centru možete izabrati tu opciju.

Biljke i artikle veličine do 2m šaljemo brzom poštom. Ukoliko neki od artikala prelazi parametre za slanje kurirskom službom na porudžbenici u polju Isporuka će se pojaviti  informacija “Preuzimanje u vrtnom centru”. 

Sva poručena roba biće dostavljena na adresu kupca u roku od najviše 3 radna dana. U slučaju da kupac živi u stambenoj zgradi kurir je obavezan da robu dostavi do ulaza u zgradu, dok kupac mora organizovati dalji prenos pošiljke do svog stana.

Kurirska služba će najviše dva puta pokušati da izvrši dostavu. Ukoliko ne pronađe kupca na navedenoj adresi i ne uspe da s njim stupi u kontakt putem navedenog broja telefona, porudžbina će biti poništena. Ako je u pitanju porudždbina koja je plaćena online (karticom banke), kupcu će biti vraćen novac.

Pre predaje poručene robe kurirskoj službi, naši zaposleni detaljno će je proveriti i osigurati da na njoj nema vidljivih oštećenja. Roba će biti pakovana na način koji sprečava njeno oštećenje u prevozu. Prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna oštećenja uloži prigovor licu koje vrši isporuku. Naknadne reklamacije ne mogu biti uvažene.

Usluga se obračunava po cenovniku u zavisnosti od količine i gabarita kupljenih proizvoda kao i uslova na terenu. Cena isporuke će se prikazati u porudžbenici.

Prilikom isporuke robe potrebno je da platite samo iznos narudžbenice koju ste dobili na email ako ste prilikom kupovine odabrali “plaćanje pouzećem”. Cena dostave je uračunata u cenu otkupnine.

Ukoliko je kojim slučajem naplaćen drugačiji iznos predlažemo da nas kontaktirate putem emaila info@urbangarden.rs.

Priprema naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja odmah ako je plaćanje pouzećem i platnim karticama, ukoliko je virmansko po evidentiranju vaše uplate.

Ukoliko ste naručili robu i plaćate pouzećem potrebno je da izvršite plaćanje kuriru prilikom preuzimanja pošiljke, odnosno ako ste plaćanje izvršili virmanski i platnim karticama potrebno je samo da preuzmete paket.